Candy bar

Pret: 100 lei

Daca ati ales sa va indulciti invitatii cu un Candy Bar, cu siguranta aveti nevoie si de cateva elemente de decor, la fel de colorate si savuroase, care sa personalizeze paradisul prajiturilor la nunta voastra. Deco Romantic va asigura si vase pentru candy bar si suporturi pentru candy bar.


Colectia cuprinde:

– vasele si suporturi diverse ( 2 suporturi cup cake supraetajate,  suport cup cake stil pomisor, din sarma alba, suport cake pops lemn alb, platou cu picior alb, platou cu picior si capac de sticla, boluri, platouri dreptunghiulare stil shabby chic, platouri rotunde stil shabby chic, tava decorativa, sticlute etc)

– cuvinte volumetrice CANDY BAR sau SWEET

– rama foto cu print

– alte elemente decorative, in functie de context (stropitoare decorative, galetuse, geamantan decorativ, mini-colivii, felinar, ghiveci, sfesnic etc)

Optional:

– decor fundal (arcada metalica sau de lemn, cu voal colorat si/ sau decoratiuni de hartie  la alegere: pom-poms sau abajururi) – pret 100 lei, cu montaj inclus

* Colectia nu cuprinde dulciurile. Deco Romantic poate organiza si mese candy bar complete. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.

**Pentru aceasta colectie nu asiguram transport si montaj. Trebuie ridicata si restituita la sediul nostru.