Cum inchiriez

Foarte simplu.

Rasfoiesti site-ul nostru si iti alegi colectia sau colectiile de decoratiuni pe care vrei sa le folosesti in ziua nuntii tale. Retii numele colectiei si ne scrii un mail in care ne anunti ce vrei sa inchiriezi si care este data evenimentului.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp pentru a te anunta daca avem disponibil decorul pe care l-ai ales si pentru a stabili restul detaliilor.

In principiu, vom stabili o intalnire pentru a discuta despre cum putem aduce decorul cat mai aproape de visul vostru, va vom arata ce putem personaliza pentru voi si vom semna un contract de inchiriere.

Daca ati optat pentru un photo corner sau un guest corner, noi ne vom ocupa de transportul si montajul acestuia, in locatia unde va avea loc evenimentul. Deocamdata vom putea raspunde doar solicitarilor din Bucuresti, Ilfov si Ploiesti. Daca evenimentul vostru are loc intr-o alta localitate, va putem inchiria elementele, daca va asumati voi transportul si amenajarea set-up-ului. In acest caz, veti primi si un discount din partea noastra.

Daca aveti nevoie de accesorii, dupa ce le rezervati prin mail, vom stabili impreuna o zi in care puteti veni sa le ridicati de la atelierul nostru.

Acestea fiind spuse, deschideti mailul si scrieti-ne! Adresa: inchirieri@deco-romantic.ro

Sau suna-ne la 0726346645.