Decor All White

arcada nunta de inchiriat

Decor all white pentru un photo corner cu bancuta si arcada PRET INCHIRIERE: 500 lei PROMOTIE EARLY BOOKING: 350 LEI OPTIONAL: transport si montaj in Bucuresti – 50 LEI. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se va calcula costul benzinei, in functie de distanta. Decor photo corner pentru nunti romantice, potrivit pentru orice stil de eveniment, […]

Read More »

Decor Classic

Photo corner elegant, cu decoratiuni vintage pentru o nunta cu accente clasice. PRET INCHIRIERE: 500 lei PROMOTIE EARLY BOOKING: 350 LEI OPTIONAL: transport si montaj in Bucuresti – 50 LEI. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se calcula costul benzinei, in functie de distanta.

Read More »

Decor Romantic

Decor pentru un photo corner romantic, potrivit pentru orice stil de nunta PRET INCHIRIERE: 500 lei PROMOTIE EARLY BOOKING: 350 LEI OPTIONAL: transport si montaj in Bucuresti – 50 LEI. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se calcula costul benzinei, in functie de distanta.

Read More »

Case de dar pentru nunta

Case de dar pentru nunta Alternative “altfel” la casele de dar pentru miri. PRET: 30 – 50 lei 4 variante de “casa de dar” pentru nunta: – geamantan maro vintage – 30 lei – geamantan verde de lemn rustic – 30 lei – cutie alba de lemn, decorata shabby chic – 30 lei -casa de […]

Read More »

Garden wedding

Decor photo corner Garden Wedding pentru nunta in natura

Decor photo corner Garden Wedding pentru nunta in natura PRET INCHIRIERE: 500 lei PROMOTIE EARLY BOOKING: 350 LEI OPTIONAL: transport si montaj in Bucuresti – 50 LEI. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se calcula costul benzinei, in functie de distanta.

Read More »

Shabby rose

Decor photo corner pentru nunta, in stil shabby chic. Alege-l pentru fotografii romantice! Colt foto cu paravan cu lavanda, bancuta alba, sageata wedding, scarita alba decorativa si cosulete romantice. PRET INCHIRIERE: 500 lei PROMOTIE EARLY BOOKING: 350 LEI OPTIONAL: transport si montaj in Bucuresti – 50 LEI. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se calcula costul […]

Read More »

Thank you point

Decor pentru casa de dar si/ sau marturii Pret: 250 lei GRATUIT: transportul si realizarea decorului in Bucuresti. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se va achita suplimentar costul benzinei.

Read More »

Cutia cu sfaturi pentru miri

Cutia cu sfaturi pentru miri – o amintire speciala de la nunta Inchiriaza cutia si vei primi si 30 cartonase pe care scrie invitatii ce va doresc in noua voastra viata. O alternativa la Guest Book – cutia cu sfaturi pentru miri. Set-up-ul include cutia, rama cu text si 30 catonase. Pret: 50 lei Cutia […]

Read More »

Sfaturi pentru miri

Decor pentru nunta – sfaturi pentru miri Pret: 299┬álei GRATUIT:┬átransportul si realizarea decorului in Bucuresti. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se va achita suplimentar costul benzinei.

Read More »

Decor Pastel

Decor pentru photo corner in culori pastelate. Un colt foto cu arcada si bancuta alba, cu decoratiuni romantice, litere Love si geamantane decorative. PRET INCHIRIERE: 500 lei PROMOTIE EARLY BOOKING: 350 LEI OPTIONAL: transport si montaj in Bucuresti – 50 LEI. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se calcula costul benzinei, in functie de distanta.

Read More »