DECO ROMANTIC

glades-golf-course-weddingINCHIRIAZA DECORATIUNI UNICE.

Care vorbesc despre voi. Romantici. Joviali. Extravaganti.

Inchiriaza decoratiuni si un photo corner perfect pentru nunta

Deco Romantic va sustine sa va exprimati in detalii sugestive.Cu ce va putem ajuta?

♥ inchiriere decoruri pentru photo corner si sedinte foto (sectiunea DECOR PHOTO CORNER)

♥ inchiriere recuzita si accesorii pentru designul nuntii, in cele mai mici detalii (sectiunea MINI DECOR si sectiunea ACCESORII)

♥ grafica personalizata pentru papetaria de nunta. (sectiunea INVITATII/ PRINTABILE. vezi si www.weddpaper.ro)

♥ design floral – buchete si aranjamente florale. vezi si weddingdesign.ro

♥ organizarea intregului eveniment, in jurul unui concept de nunta. (vezi www.weddingdesign.ro)

Inchiriaza unul din decorurile noastre all set up pentru nunti tematice sau combina elementele decorative cum vrei tu. Vom amenaja decoruri speciale in stilul sau tema nuntii tale. Te putem sustine cu obiecte decorative pentru amenajarea salii sau a gradinii. Indiferent daca nunta ta este  o nunta shabby chic, o nunta romantica, vintage, eleganta sau o nunta rustica. De asemenea, iti oferim decoruri pentru  photo corner,  Guest Book corner sau pentru a decora masa mirilor sau mesele invitatilor.

Semne decorative “bride” si “groom”, placute decorative de lemn cu mesaje wedding, accesorii pentru nunta, recuzita pentru decorarea salii sau a gradinii, numere de masa de lemn, litere decorative, cutia cu sfaturi pentru miri, case de dar originale sau photo props pentru sedinte foto – toate sunt decoratiuni de inchiriat din Deco Romantic rental shop.

Pentru sedintele foto din ziua nuntii, de logodna sau trash the dress, avem accesoriile potrivite! Pentru sesiuni foto distractive impreuna cu domnisoarele si cavalerii de onoare, pentru amenajarea ingenioasa a mesei de prezidiu, pentru aranjarea unui colt vesel de imortalizat zambete la evenimentul vostru, pentru un party plin de culoare, pentru orice va mai trece prin minte intr-un decor inedit, dati-ne un telefon. Decorul e ca si aranjat!

Si cum o nunta tematica are neaparat nevoie si un un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate (invitatii, plicuri de bani, meniuri, place card-uri etc). Click pe “Contact”, da-ne detalii si iti facem cateva propuneri.

NOU! Iar daca vreti un eveniment 100% personalizat si simtiti nevoia de libertate si creativitate, va invitam sa descoperiti serviciile noastre de wedding planning & design (www.weddingdesign.ro) si vom cauta impreuna idei pentru o nunta tematica dupa visele si personalitatile voastre. Pentru toate ideile vom gasi solutii.