Panou photo din lemn

paravan lemn nunta

Paravan de lemn pentru fotografii de nunta – este decorul vedeta al nuntilor outdoor si, categoric, un element care arata foarte bine in fotografii. Miresele pasionate de Pinterest au  putut admira diferite posibilitati de integrare a acestuia in poze deja celebre.

Paravanul de lemn poate fi inchiriat acum si in Bucuresti.

Ideal pentru nuntile in spatii deschise, in natura sau gradina, paravanul de lemn decorat cu becuri va fi supriza serii. La fel de bine va scoate in evidenta o tema de nunta rustica sau forest. Poate fi folosit ca photo corner, dar si in spatele mesei mirilor sau a mesei de candy bar.

 

Asadar, daca aveti o nunta in miljocul naturii sau vrei sa aduceti natura in mijlocul nuntii, inchiriati acest paravan de lemn pentru fotografii.

Decorul contine: paravan de 2 x 2 metri, care poate fi inchiriat simplu sau decorat cu: tabla de scris cu creta personalizata cu textul vostru, ghirlande de becuri, semn decorativ luminos LOVE, semn decorativ “&” si rama decorativa.

La cerere, se poate decora si verdeata naturala in partea de sus.

PRET INCHIRIERE: 499 lei

GRATUIT: transport si montaj in Bucuresti. Pentru evenimente in afara Bucurestiului se va achita suplimentar costul benzinei.